• Publicerat 4 oktober, 2015
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer
Jan Urbas.Foto: Bildbyrån

Västerås fortsätter att ånga på i toppen av Hockeyallsvenskan och tog i dag sin fjärde seger på de senaste fem matcherna. Triumfen kom borta mot nykomlingen Pantern, som inte hade mycket att sätta emot seriefavoriten. Gästerna tog tidigt ledningen och vann till sist med komfortabla 5-2.

Forwardsstjärnan Niklas Lihagen sköt sitt första mål för de allsvenska serieledarna när han fastställde slutresultatet i matchen. Veteranen noterades även för en assist och var poängbäst hos gästerna. Västerås övriga mål gjordes av Eddie Davidsson, Jan Urbas, Christopher Fish och Nick Sorkin.

I Pantern fortsätter Pontus Netterberg att övertyga. Forwarden sköt sitt femte mål för säsongen och är med det delad fyra i den allsvenska skytteligan. Hemmalagets andra fullträff i matchen prickades in av Emil Sandin.