• Publicerat 7 oktober, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Mitch Wahl och Joakim Hagelin.Foto: Bildbyrån/Anders Bjurö

Oskarshamn har lämnat den tunga säsongsinledningen bakom sig. På onsdagen tog man sin tredje raka vinst när Pantern kom på besök. Segersiffrorna stannade vid 4-1 sedan en het målskytt gjort skillnad.

Joakim Hagelin, tillbaka i klubben efter sejourer i Linköping, Djurgården och AIK, sköt tre av målen i vinstmatchen. 26-åringen hade sin bästa allsvenska säsong i Oskarshamn 2011/12 då han sköt 20 mål och hade 32 poäng. Nu har han skjutit fyra mål på de inledande nio matcherna.

Manuel Ågren blev också målgörare för IKO, detta efter en läcker soloprestation där han körde ifrån motståndarna, bröt in på kassen och överlistade Viktor Andrén. Panterns tröstmål kom från Carl-Johan Sjögrens klubba.

Oskarshamn har klättrat upp på åttonde plats efter den senaste tidens vinster medan Pantern fallit ned på tionde plats efter att deras starka start bedarrat.