• Publicerat 12 oktober, 2015
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Pontus Netterberg.Foto: Bildbyrån/Petter Arvidson

Tre raka övertidsförluster med 2-3. Det är Vita Hästens facit efter kvällens förlust mot Pantern hemma i Himmelstalundshallen. Den skånska nykomlingens speciella målskytt Pontus Netterberg gjorde sitt sjätte mål för säsongen när han avgjorde matchen i powerplay med 47 sekunder kvar att spela av den fjärde perioden.

Pantern lyckades därmed fullborda vändningen från 0-2 till 3-2. Powerplay-mål av Daniel Josefsson och Tobias Liljendahl hade satt östgötarna i förarsätet, men Fredrik Händemark och Emil Sandin lyckades både reducera och kvittera innan den andra perioden var över.

För IK Pantern var tvåpoängaren välkommen. Laget hade fyra raka förluster bakom sig inför kvällens match. Laget parkerar nu på tionde plats i tabellen medan Vita Hästen är sjua.