PowerPlay

Nytt avsnitt av PowerPlay – nu med tema Hockeyallsvenskan

ANNONS

Efter ett bejublat premiäravsnitt för två veckor sedan kan hockeysverige.se, eliteprospects.com tillsammans med SvenskaFans och FanTV i dag presentera det andra avsnittet av studioprogrammet PowerPlay. I dag på temat Hockeyallsvenskan med AIK:s mål- och poängkung Malte Strömwall på besök i studion.

Malte Strömwall har skjutit 14 mål på 14 matcher under inledningen av säsongen och toppar såväl mål- som poängligan i Hockeyallsvenskan. 21-åringen, som hade en brokig säsong i fjol då han representerade fyra klubbar, gästar andra avsnittet av PowerPlay och berättar om sin succé efter flytten från Luleå till AIK.

Panelen, som innefattar Uffe Bodin och Peter Sibner från hockeysverige.se och programledaren Björn Johnson från Svenska Fans, diskuterar även det allsvenska systemet, vilka lag och spelare som har lämnat de största och mest tydliga avtrycken under säsongens första månad.

Dessutom gör Svenska Fans hockeyredaktör Niclas Viberg ett gästbesök med lite NHL-snack och rankar bland annat de fem rookies som har imponerat mest i ligan så här långt.

FÖRSTA PERIODEN:
PowerPlay gästas av AIK:s Malte Strömwall. Han berättar om lagets och sina egna framgångar i Hockeyallsvenskan. Panelen diskuterar dessutom hur Hockeyallsvenskan står sig i jämförelse med SHL nu när förutsättningarna för att ta sig uppåt i seriesystemet har förändrats. En diskussion uppstår också om huruvida allsvenskan håller på att bli en farmarliga åt SHL – och hur ekonomin i ligan ser ut.

ANDRA PERIODEN:
Svenska Fans redaktör Niclas Viberg gästar programmet och tar upp de hetaste snackisarna i NHL. Han rankar dessutom de fem bästa nykomlingarna som har visat upp sig tidigt på säsongen.

TREDJE PERIODEN:
Malte Strömwall berättar om hur han har tränat upp sitt skott för att bli den fruktade sniper han är i dag. Han förklarar även varför han valde att lämna Luleå innan kontraktet hade gått ut – och hur stämningen var i HV71 under Andreas Johanssons omdiskuterade ledning. Panelen tar ut de tre största utropstecknen i Hockeyallsvenskan så här långt och utser även Veckans hjälte och Veckans stolpskott.

Här kan ni se avsnittet i sin helhet:

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM