• Publicerat 29 november, 2015
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Tingsryds Drew Paris och Alexander Ruuttu. Foto: Bildbyrån

Efter fredagens brakförlust med 5-1 mot Västerås fanns det dem som undrade hur Tingsryd skulle hantera motgång, efter en höst när i stort sett allting har gått med. Man hanterade det bra, kom det att visa sig, när man i kväll slog Vita Hästen med 3-2.

Men det kom att krävas förlängning i en tillknäppt match med få skott innan Tingsryd kunde åka hem till Småland med två poäng i bagaget. Drew Paris avgjorde bara en dryg minut in i övertidsspelet, på framspelning från hete Alexander Ruuttu.

Det var annars Vita Hästen som tog ledningen inte ens en minut in i den andra perioden, genom mål av Rickard Palmberg. Därefter vände Tingsryd på tillställningen genom två snabba mål i mitten av perioden från Markus Persson och Jonathan Johnsson, bara för att få se Kalle Jellvert kvittera ledningen tidigt i tredje.