• Publicerat 1 december, 2015
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Lagkaptenen i Frölunda, Joel Lundqvist 33, är gäst i det tredje avsnittet i den nya podcasten ”Tack Sverige”. Där berättar han om nycklarna till framgången i karriären och hur han och tvillingbrorsan Henrik hjälpte varandra att nå toppen inom ishockeyn. Han ger även sin syn på svensk idrott i allmänhet och ishockey i synnerhet. Vi hör honom prata om kärleken till klubben Frölunda och hur han ser på framtiden.

Tack Sverige är en podcast med Sveriges största idrottsprofiler för svensk idrott och välgörenhet. Varje tisdag kommer ett nytt avsnitt med en ny idrottsprofil. Tidigare gäster har varit höjdhopparen Stefan Holm och bordtennisspelaren Jan-Ove Waldner. För dig som är intresserad av ishockey kommer vi kunna lyssna till namn som Nicklas Lidström, Johan Davidsson, Jörgen Jönsson, Hampus Lindholm med flera senare under vintern.

Som en del i projektet Tack Sverige gav Joel även bort en signerad Frölundatröja som auktioneras ut till välgörenhet. Enligt önskemål från Joel själv går alla intäkter till Barncancerfonden. Länk till auktionen på Tradera. 

Lyssna via iTunes här:
https://itunes.apple.com/se/podcast/tack-sverige/id1053427847?l=se

Lyssna via Acast här:
http://tacksverige.nu/uncategorized/avsnitt-3-joel-lundqvist/

Annons:
Du kan lira Powerplay från Svenska Spel Sport & Casino varje SHL-omgång. Läs mer här!
Åldersgräns 18 år för spel online. Stödlinjen: 020-81 91 00.