Roger Rönnberg.

Rönnberg besviken trots ny seger: ”Tar lite rast”

Frölunda tar studsat tillbaka efter sin korta formsvacka. Men trots kvällens 3-1-vinst mot Djurgården var tränaren Roger Rönnberg besviken med sitt lags insats.
– Vi blir för bekväma, säger han i C More.

Det tisslades och tasslades om en formsvacka i Frölunda, efter att laget spelat sju raka perioder utan att göra mål. Nu har man dock hittat tillbaka till vinnarspåret igen, och tagit två raka vinster.

I kvällens hemmamatch mot Djurgården fick man emellertid slita hårt. Efter att Ryan Lasch gett laget ledningen i den andra perioden satte Marcus Högström 1-1 för gästerna i den tredje. Repliken kom emellertid snabbt. Bara 32 sekunder senare återtog man ledningen via Spencer Abbotts 2-1.

I slutminuten avgjorde Oliver Lauridsen i tom kasse, med sitt första mål för säsongen. Det blev det matchavgörande målet, eftersom Djurgården inte kom närmare än Marcus Sörensens 3-2-mål i de absoluta slutsekunderna.

Frölunda trummar på i sin serieledning, men i spelet finns det mer att hämta menar tränaren Roger Rönnberg.
– Vi har det fortfarande lite jobbigt. Vi blir lite för bekväma och tar rast i matcherna. Vi har inte den där utstrålningen som vi har när vi är som bäst.

Framför allt var tränaren missnöjd med lagets agerande i slutperioden.
– Normalt går vi för att göra ett mål till, men nu låter vi Djurgården ta över. Som tur är håller vi tillräckligt bra klass när chanserna ges för att vi ska vinna den här matchen.