• Publicerat 2 februari, 2016
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

Luleå Hockeys damlag toppar Riksserien med drygt 30 matcher spelade. För att öka sina chanser att vinna SM-guld förstärker laget sin trupp med ett meriterat nyförvärv. Det handlar om den finska landslagsforwarden Noora Tuulus, som närmast kommer från Espoo Blues.

Tuulus, 20, gjorde 53 poäng (22+31) på 24 matcher innan klubbytet.
— Jag hade hört att Luleå Hockey / MSSK är ett topplag i Sverige så när de hörde av sig så kändes det som det enda rimliga alternativet för mig. Dessutom känner jag Michelle Karvinen sedan tidigare via landslaget, så det här känns som ett roligt äventyr för mig, säger Tuulus i ett pressmeddelande från klubben.

Noora Tulus ansluter till Luleå inför helgen och kommer eventuellt att debutera i dubbelmötet med HV71 hemma i Coop Norrbotten Arena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *