Pathrik Vesterholm (mitten) Foto: Bildbyrån

Tvillingarna Ponthus och Pathrik Vesterholm stannar i Brynäs. Åtminstone en säsong till.
Det är åtminstone så länge de förlängt sitt kontrakt under tisdagen.
– Pathrik och Ponthus är två härliga grabbar som har lidelsen och passionen för sin idrott. Deras utvecklingskurva pekar fortsatt uppåt. Vi ser därför med tillförsikt fram mot att även fortsättningsvis ha dem hos oss, säger sportchefen Stefan Bengtzén i ett pressmeddelande.

24-åringarna kom till Brynäs från Karlskoga inför förra säsongen och har båda gjort poängmässigt starkare säsonger den här säsongen än ifjol.
Pathtik har gjort 6+18 på 42 matcher att jämföra med 7+6 på 54 ifjol. Ponthus har gjort 5+8 den här säsongen jämfört med 3+7 ifjol.
-Jag tycker att det känns bra att vi stannar här i minst ett år till. Vi har något bra på gång här med ”Bulan” som tränare och det visade vi ju inte minst i början av säsongen. Nu har vi ju vunnit här i slutet också och hittat ett bra spel, så det finns en bra grund att bygga vidare på, säger Pathrik,