• Publicerat 14 februari, 2016
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Victor Olofsson.Foto: Bildbyrån/Robbin Norgren

20-årige forwarden Victor Olofsson har varit ett av få glädjeämnen i Modo den här säsongen, då han med tolv mål och 23 poäng både leder lagets interna mål- och poängliga. Men inför nästa säsong ser Olofsson ut att gå förlorad för Ö-vikslaget.

En källa till Örnsköldsviks Allehanda säger att 20-åringen redan bestämt sig för att flytta inför nästa säsong, och att Skellefteå och Frölunda är de hetaste alternativen. En annan källa menar att det redan är klart att Frölunda blir hans klubbadress efter sommaren.

Varken Olofsson eller hans agent vill uttala sig om uppgifterna till tidningen, men mycket talar alltså för att Modo tappar en av sina hetaste unga spelare inför nästa säsong. 20-åringen är draftad av Buffalo, men har inget kontrakt med klubben.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *