• Publicerat 14 februari, 2016
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Patrik Zackrisson.Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

Patrik Zackrisson har kanske sin bästa säsongen i karriären, och visade prov på sin storform i gårdagens landskamp mot Finland när han gjorde två mål. Men till nästa säsong kan komma att gå förlorad för Skellefteå.

Kvällspostens Mr. Madhawk uppger att det finns ett ömsesidigt intresse mellan Zackrisson, som sitter på ett utgående kontrakt, och schweiziska storklubben Lugano inför nästa säsong. Där skulle han i så fall bli lagkamrat med Linus Klasen, Tony Mårtensson och Fredrik Pettersson, som alla har kontrakt med klubben över nästa säsong. Zackrisson förnekar dock att han skulle ha hört något om det.
– Det har jag inte hört något om. Det är i så fall min agent som skulle ha hört någonting om det, säger han.

Zackrisson har, med 39 poäng på 42 SHL-matcher, redan haft sin poängmässigt bästa säsong i karriären trots att tio matcher återstår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *