• Publicerat 14 februari, 2016
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Jack Eichels solomål såg nästan löjligt enkelt ut. Foto: Skärmklipp/Viasat Hockey

Man brukar säga att de bästa spelarna får saker att se enkla ut. Om så är fallet så talar mycket för att Jack Eichel är en rätt bra hockeyspelare.

Tidigt i kvällens möte mellan Buffalo och Colorado tog rookien saken i egna händer, och transporterade med lätthet pucken förbi ett par Coloradobackar innan han avfyrade ett kvickt handledsskott förbi Semjon Varlamov. Målet var Eichels 17:e för säsongen, vilket placerar honom i delad ledning i den interna skytteligan med Ryan O’Reilly och Sam Reinhart.

Solomålet från Eichel betydde 1-0 för Buffalo, som fortsatte att köra på och ledde med 3-0 innan den första perioden ens var slut. Slutresultatet skrevs till 4-1. Robin Lehner stod i Buffalokassen, där han räddade 34 av 35 skott.

Buffalo – Colorado 4-1 (3-0, 0-1, 1-0)
Buffalo: Jack Eichel (17), Evander Kane (16), Sam Reinhart (17), Marcus Foligno (7)
Colorado: Erik Johnson (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *