• Publicerat 16 februari, 2016
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Karl Fabricius. Foto: Bildbyrån/Peter Skaugvold

Med tio omgångar kvar att spela av SHL sitter Luleå i förarsätet när det gäller kampen om tredjeplatsen, som garanterar hemmafördel i slutspelets kvartsfinaler. Men i den kampen kommer man den närmaste veckan att tvingas klara sig utan Karl Fabricius.

Den defensivt skicklige forwarden åkte på en smäll på lördagens träning och kommer missa alla tre matcher den här veckan, skriver Norrbottens-Kuriren. Luleå möter Malmö i dag och spelar derby mot Skellefteå på torsdag, innan man avslutar veckan med en lördagsmatch mot Modo.

33-årige Fabricius är bland annat en av Luleås mest använda forwards i box play. Den här säsongen har han spelat samtliga 42 SHL-matcher för Luleå, och gjort tolv poäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *