• Publicerat 20 februari, 2016
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Malte Strömwall.Foto: Bildbyrån/Johanna Lundberg

Inför säsongen tippades båda i toppen, men det är bara AIK som lyckats motsvara förväntningarna. Roger Melins mannar är kvar i toppen, medan dagens motståndare Björklöven har haft det tungt och får svårt att nå en topp åtta-placering.

Björköventränaren Tommy Jonsson, som precis som Roger Melin vunnit SM-guld med Brynäs, fick se sitt lag släppa in hela sju mål på Hovet. Något som gör att deras redan svaga målskillnad blev ännu sämre, vilket kan bli en faktor om nu Björklöven går rent de sista omgångarna och blandar sig i kampen om en topp åtta-plats.

I nuläget skiljer fyra poäng upp till Pantern för Umeålaget.

AIK – Björklöven 7-2 (3-1, 2-0, 2-1)
AIK: Daniel Olsson-Trkulja, Jonathan Andersson, Robin Kovacs, Michael Lindqvist, Christian Sandberg, Malte Strömwall, Markus Lauridsen
Björklöven: Alex Hutchings, Henrik Hetta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *