• Publicerat 21 februari, 2016
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Oliver Ekman-Larsson.Foto: Skärmklipp / Youtube.com.

Matchen mellan Arizona och St. Louis blev riktigt händelserik ur svensk synvinkel. Tre olika svenskar blev målskyttar för bortalaget Blues del, men två svenska stjärnor tvingades också lämna matchen skadade.

Arizonas stjärnback Oliver Ekman-Larsson lämnade matchen med en underkroppsskada redan efter 42 sekunders spel, men kom tillbaka senare i perioden innan han tvingades kasta in handduken på nytt. Coachen Dave Tippett berättade efter matchen att det inte är någon allvarlig skada, men att han kan missa en eller ett par matcher.
– Det är klart man blir orolig. Han är en stor del av det här laget, och vår bästa spelare, säger lagkaptenen Shane Doan till Arizona Central.

Desto mer osäkert är läget med Alexander Steen. Svensken föll olyckligt in i sargen med sju minuter kvar av matchen, och kunde inte fullfölja drabbningen. Där rör det sig om en överkroppsskada, som man inte riktigt vet allvarlighetsgraden av ännu.
– Vi kommer ha tydligare besked på måndag, säger coachen Ken Hitchock.

St. Louis vann matchen med 6-4.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *