• Publicerat 22 februari, 2016
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 1 Kommentar
Joakim Fagervall får två nya spelare i laget när Björklöven möter Pantern.Foto: Bildbyrån

Joakim Fagervall kan vara inne på sin sista säsong som huvudtränare för Luleå. Enligt Expressen har parterna svårt att komma överens om en fortsättning. I stället för att stanna i Luleå ska han vara på väg till allsvenska Björklöven, där han enligt uppgifter till Västerbottens-Kuriren är högaktuell för att bli ny general manager för klubben.

Det är Lövenbloggen hos VK som uppger att man har fått tre separata källor på att Fagervall blir den som tar över GM-jobbet i Björklöven.

Om uppgifterna stämmer innebär det en återkomst till Umeå för 47-åringen. Han agerade huvudtränare för klubben mellan 2006 och 2010. Innan han kom till Luleå tränade han Västerås i Hockeyallsvenskan. Han har också haft huvudansvar för Oskarshamn, Växjö och Tingsryd i allsvenskan tidigare.