• Publicerat 23 februari, 2016
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Foto: Skärmklipp/Sportsnet

Nattens möte mellan St. Louis Blues och San José Sharks skakades av en brutal tackling blott 8.37 in i den första perioden. Blues tuffing Ryan Reaves sänkte då Matt Tennyson med en kraftfull boarding som fick Sharks back att falla medvetslös till isen.

Reaves fick matchstraff medan Tennyson hjälptes av isen, blödande från ena ögonbrynet, för att sedan inte återvända till spel. Enligt Curtis Pashelka på Mercury News har backen sannolikt ådragit sig en hjärnskakning.

Ryan Reaves har varit i blåsväder tidigare under säsongen då han bötfälldes för en armbågstackling på Anze Kopitar i Los Angeles Kings. Den här gången kommer straffet antagligen inte att stanna vid böter.

Sharks vann matchen med 6-3.