• Publicerat 24 februari, 2016
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Oskar Steen.Foto: Bildbyrån

Färjestads 17-åring Oskar Steen har tagit SHL med storm den senaste tiden. Nu betalar det av sig – i form av ett rookiekontrakt med klubben.
– Det är fantastiskt roligt att vi får chansen att behålla honom i tre år. Extra roligt att det är ännu en kille från våra egna led som nu tagit chansen när han fått den. Det är helt klart ett välförtjänt kontrakt, säger Färjestads sportchef Leif Carlsson på klubbens hemsida.

Steen har imponerat ordentligt sedan han tog plats i laget ordentligt för en knapp månad sedan. Han har spenderat stor del av tiden i en juniorkedja med Rasmus Asplund och Joel Eriksson Ek, en konstellation som gav eko långt utanför Karlstad. På de elva matcher han har spelat i år har han gjort fyra poäng.
– Det känns jättekul att få bli kvar i den här föreningen som jag tycker väldigt mycket om. Det är här man vill vara. Skönt också rent trygghetsmässigt då det inte blir någon stress över var man ska spela utan nu är det att gnugga på här vilket är fantastiskt kul, säger Steen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *