• Publicerat 24 februari, 2016
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Andreas Molinder.Foto: Bildbyrån

När både Pantern och Vita Hästen föll i kväll innebar det att Timrå hade möjligheten att öppna upp en lucka på tre poäng ner till lagen närmast under strecket. Men då föll även Timrå i derbyt mot sedan länge avsågade Sundsvall, med 3-2 efter straffar.

Det var också Sundsvall som tog ledningen två gånger om i matchen, genom mål från Robin Söderqvist och Simon Lövgren, bara för att snabbt se ledningarna hämtas upp genom mål av Johan Persson och Johan Johnsson. I straffläggningen var det sedan bara samme Lövgren som lyckades förvalta sin möjlighet, och tog hem extrapoängen till Sundsvall.

Matchens behållning var annars Timråmålvakten Adam Ohres räddning på Simon Lövgren, som alltså var lite av en huvudrollsinnehavare, i slutet av den första perioden. I ett två mot ett-läge serverades Lövgren helt och totalt öppet mål, men Ohre kom flygande med en räddning som hör hemma på fotbollsplanen och plockade pucken.

I och med förlusten har nu Timrå bara en poäng ner till Björklöven som jagar närmast bakom. I nästa omgång ställs man mot Mora, som ännu inte har säkrat en slutspelsplats, innan man möter Asplöven i avslutningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *