• Publicerat 24 februari, 2016
  • Skrivet av Oliver Åbonde
  • 0 Kommentarer
Cody Bass och Rich Clune blev osams på uppvärmningen, vilket ledde till ett klassiskt citat från den senare. Foto: Skärmklipp/Streamable

Att fajters inte är bästa vänner på isen är kanske rimligt, men ofta brukar det ändå finnas någon form av respekt. Men någon vidare respekt har inte Rich Clune för Cody Bass – och han är inte rädd för att visa det heller.

Innan nattens match mellan Toronto och Nashville blev det irriterat mellan de båda på uppvärmningen, men eftersom Cody Bass sedan inte fanns med i laguppställningen blev det sedan inte mer än så. Tur för Bass, om man frågar Rich Clune. För när han fick frågan om vad som hände under uppvärmningen bjöd den tidigare Nashvillespelaren på ett klassiskt svar.

De två slogs två gånger i AHL förra säsongen, men exakt vad som fått Rich Clune att tycka så pass illa om Cody Bass är oklart. Själva matchen vann Nashville, efter att Filip Forsberg gjort ett hattrick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *