• Publicerat 26 februari, 2016
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
GER IGEN! Blake Wheeler reagerar kraftfullt på Anton Strålmans tackling på Bryan Little.Foto: Mark LoMoglio/Icon Sportswire

Tacklingen som Anton Strålman delade ut tog illa. Nu står det klart att Winnipeg Jets viktige center Bryan Little missar resten av säsongen. Detta sedan han drabbats av en fraktur i nacken.

Det var i mötet mellan Tampa Bay Lightning och Winnipeg Jets för en vecka sedan som Anton Strålman delade ut den omdiskuterade tacklingen på Bryan Little. Svensken fick ingen utvisning för incidenten, men blev snabbt attackerad av Winnipegforwarden Blake Wheeler, som inte alls gillade vad som hade hänt.
– Han tog sig friheter på en kille som befann sig i en sårbar position. Det gör mig förbannad, sade Wheeler till Winnipeg Sun om incidenten.

Under torsdagen kom beskedet från Jets coach Paul Maurice att Little drabbats av en fraktur i nacken och att han därför inte kommer till spel mer den här säsongen.

Bryan Little gjorde 42 poäng (17+25) på 57 matcher den här säsongen och är i nuläget tvåa i den interna poängligan efter just Wheeler.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *