• Publicerat 26 februari, 2016
  • Skrivet av Måns Karlsson
  • 0 Kommentarer
Greg Scott.Foto: Bildbyrån/Anders Bjurö

Inför den här säsongen var det Bill Sweatt som lämnade Brynäs för Luleå. Nu ska man vara ute efter ännu en Brynässtjärna. Centern Greg Scott jagas av toppklubben.
– Luleå har anmält sitt intresse för Scott, absolut, säger agenten Martin K Nilsson till Norrbottens-Kuriren.

Brynäs och Luleå har haft ett tämligen intensivt utbyte av spelare de senaste åren. I Luleå finns Jonathan Granström, Johan Harju och Bill Sweatt som tidigare spelat i Brynäs, medan Lukas Kilström, Sebastian Enterfeldt och Daniel Mannberg gått motsatt väg. Dessutom har Brynäs Luleåikonen Thomas Berglund som huvudtränare.

Nu är ytterligare en Brynässpelare aktuell för spel i Luleå. Norrbottens-Kuriren skriver att Greg Scott är aktuell för klubben till nästa säsong. Uppgifterna bekräftas av agenten Martin K Nilsson.
– Luleå har anmält sitt intresse för Scott, absolut. Men det finns det fler klubbar som har gjort, säger Nilsson.
– Vi har sagt med honom att han får avsluta säsongen först. Han känner själv att han gjort ännu en bra säsong och vill se hur långt det bär med Brynäs.

Det faktum att Scott, vars kontrakt med Brynäs löper ut efter säsongen, bildade en giftig kedja med Anton Rödin och Luleås Bill Sweatt kan tala till tabelltreans fördel.
– De lirade två säsonger i samma kedja i Brynäs och visst talar det för Luleås del.

Greg Scott har noterat 37 poäng under säsongen, men har haft det tungt med poängen sedan Anton Rödin åkte på sin knäskada.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *