• Publicerat 27 februari, 2016
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer
James Reimer.Foto: Icon Sportswire

Utförsäljningen av spelarna i Toronto fortsätter. Det verkar onekligen också som att alla vägar från den kanadensiska storstaden just nu bär till San José. Efter att man tidigare under veckan trejdat såväl Roman Polák som Nick Spaling till Sharks skickade man i dag ännu en spelare till det Kalifornien-baserade laget.

Den här gången var det James Reimers tur att packa väskan för att pröva lyckan på ny ort. Den kanadensiske målvakten ska stärka Sharks på den sista utposten och vara en stark backup till Martin Jones. I utbyte för Reimer och forwarden Jeremy Morin får Maple Leafs i stället Sharks backup Alex Stalock, forwarden Ben Smith och ett villkorligt fjärdeval i NHL-draften. Det villkorliga fjärdevalet kan bli ett tredjeval om San José tar sig till Stanley Cup-finalen.

Reimer har efter ett tungt fjolår studsat tillbaka starkt i Torontos kasse. 27-åringen har petat Jonathan Bernier och varit Mike Babcocks förstaval mellan stolparna. På 32 spelade matcher har han en räddningsprocent på 91,8 och ett snitt på 2,49 insläppta mål per match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *