Lucie Manhartová.

Det spelades två matcher i kvalet till Riksserien under tisdagskvällen.

Göteborg – SDE Hockey 1-2
Hemmalagets Margot Möllersten gjorde 1-0 i den andra perioden trots ett spelövertag för bortalaget. I tredje perioden visade SDE Hockey varför man spelade i Riksserien den här säsongen. Julie Zwarthoed kvitterade och Lucie Manhartova satte 1-2 bakom Ellen Wilhelmsson i Göteborgsmålet. Segern betyder att SDE Hockey har en fortsatt ledning i kvalserien.

Färjestad – Haninge 2-0
Haninge har det fortsatt tungt i kvalserien och förlorade även sin andra match. Färjestads Alexandra Skogh gav hemmalaget ledningen med 1-0 och Fia Larsson gjorde 2-0 vilket också blev slutresultatet. Linda Glädt höll nollan för Färjestad.

Inför kvällens match mellan Sundsvall och Björklöven toppar SDE Hockey tabellen föra Färjestad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *