• Publicerat 8 mars, 2016
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Foto: Skärmklipp/Sportsnet

Det är bara två veckor sedan som Oliver Ekman Larsson åkte på en skada i Arizona Coyotes möte med St. Louis Blues. I natt drabbades backstjärnan av ett nytt bakslag när han tycktes göra illa axeln i mötet med Colorado Avalanche.
– Han är dag till dag, säger coachen Dave Tippett till Arizona Republic.

Det råder tuffa tider för Arizona Coyotes. Inte nog med att förlusterna har lagt sig på hög den senaste tiden, klubben har även drabbats av tuffa skador och den allra senaste på lagets antagligen viktigaste spelare.

I nattens 1-3-förlust mot Colorado Avalanche i Denver tvingades Oliver Ekman Larsson nämligen lämna matchen tidigt i den tredje perioden efter incidenten i klippet här nedan. När svensken försökte stoppa Matt Duchene från att gå runt honom klämde Ekman Larsson sin axel på ett onaturligt sätt, kanade in i sargen och tycktes ha svåra smärtor när han med stora möda försökte ta sig av isen.

Efter matchen hade coachen Dave Tippett ingen uppdatering gällande 24-åringens tillstånd mer än att säga till Sarah McLellan på Arizona Republic att det handlar om en skada som är ”dag till dag”.

Det är andra gången på kort tid som ”OEL” tvingas bryta en match. För drygt två veckor sedan fick han lämna isen redan i första perioden av ett möte med St. Louis Blues, men den gången var han tillbaka i spel redan två dagar senare.

Colorado vann matchen med 3-1 efter att Matt Duchene och Michail Grigorenko svarat för ett mål och en assist vardera. Carl Söderberg var ensam svensk på isen i att göra poäng. Detta i form av en assist till Shawn Matthias 1-0-mål.

Colorado – Arizona 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)
Colorado: Shawn Matthias (8) (Carl Söderberg), Matt Duchene (28), Michail Grigorenko (5).
Arizona: Boyd Gordon (1).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *