• Publicerat 9 mars, 2016
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Antti Tyrväinen.Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

Färjestads finske forward Antti Tyrväinen riskerar böter efter gårdagens avslutande grundseriematch mot Djurgården på Hovet. Detta på grund av en filmning som han blivit anmäld till Disciplinnämnden för.

Det var i den tredje perioden som Tyrväinen hamnade i gruff med motståndarbacken Andreas Englund. Efter att ena huvuddomaren höjt armen för en avvaktande utvisning på djurgårdaren delade Englund ut en knuff mot FBK:aren i mittzonen. Tyrväinen föll till isen och visades ut för diving eftersom domarna ansåg att han spelade över.

Fälls 26-åringen får han 5 000 kronor i böter.

Antti Tyrväinen svarade för fem mål och åtta poäng och hade 22 utvisningsminuter på 19 matcher sedan han kom till Färjestad från finska Ilves i december.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *