• Publicerat 13 mars, 2016
  • Skrivet av Ola Winther
  • 0 Kommentarer
Jaromír Jágr tar selfie på gymmet.Foto: Skärmklipp/Twitter

Förundras ni liksom alla hockeyälskare hur Jaromír Jágr kan vara en dominant spelare i sporten vid 44 års ålder? Om ni ställt er den frågan kan vi bjuda på svaret här. Medan många andra spelare går hem och slappnar av efter matcherna passar tjecken på att köra extra träningspass under nätterna.

Så var till exempel fallet efter Floridas match mot Philadelphia natten som var. Mitt i natten, amerikansk östkusttid, lade legendaren upp en bild på sin Facebook-sida där han är på gymmet och kör ett extra fyspass med två viktvästar på sig:

Jágrs egna kommentar till varför han kör stenhård träning mitt i natten?
”Om du vill vara bättre än din motståndare så måste du träna medan han sover”.

Tjecken har nått milstolpe efter milstolpe den här säsongen och bjöd på ny hockeykonst i mötet med Flyers. Kan han fortsätta träna och spela så här finns ingen anledning att tro att han inte ska kunna konkurrera på toppen under några år till.

Se hela NHL inklusive Stanley Cup på Viaplay för bara 399 kronor per månad