Erik ErsbergFoto: Bildbyrån

HV71:s säsong tog slut efter gårdagens förlust mot Skellefteå. Och redan nu står det klart att det inte blir någon förlängning för Erik Ersberg i HV-tröjan.
– Jag blir inte kvar för nästa år, det har jag vetat om ett tag. Det känns tråkigt, jag har trivts jättebra här, både den här gången och förra sejouren, säger målvakten till Jkpg Live.

Ersberg återvände till HV71 inför förra säsongen, efter sju år i NHL, AHL, KHL och Tyskland. Förra året fick han finna sig i att stå bakom Gustaf Wesslau, och i år har han fått spela andrafiolen bakom Fredrik Pettersson Wentzel. Han har även dragits med skador under året, som inte blev vad han önskade.
– Det har varit en tung säsong, både för laget och för mig personligen. Jag har varit skadad en hel del. Vi tar oss förbi Örebro, men vi siktade ju högre än en kvartsfinal. Det är ingen säsong man kan vara helt nöjd med.

Ny klubbadress för 34-åringen är ännu inte klar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *