Henrik och Daniel Sedin.Foto: All Over Press

228 minuter utan mål. Det är den tuffa verkligheten som Vancouver Canucks lever i just nu. Nattens 2-0-förlust mot Winnipeg Jets var tredje raka matchen där man blev nollat.
– Det är tufft att gå igenom. Vi är alla besvikna, ingen tvekan om det, men vi måste fortsätta se på det som en process, säger Henrik Sedin.

Daniel Sedins totalsågning av sina lagkamrater efter lördagens match mot St. Louis verkar inte ha gett något större resultat. I nattens match mot Winnipeg Jets föll man med 2-0, och blev därmed nollat för tredje matchen i följd.
– Vi hade inte så många chanser i dag, men vi måste ta till vara på de vi får, säger lagets coach Willie Desjardins till nhl.com.

Canucks har nu gått 228 raka minuter utan att göra ett mål. Det skadedrabbade laget, som saknade nio spelare i nattens match, har också förlorat fem raka matcher.
– Det är tufft att gå igenom. Vi är alla besvikna, ingen tvekan om det, men vi måste fortsätta se på det som en process. Det kommer inte att ändras över en natt. Vi måste fortsätta göra samma saker igen och igen, och de rätta sakerna igen och igen, och då kommer saker att förändras, säger Henrik Sedin.

Det blev en händelserik match för Jacob Markström i Vancouverkassen. De 47 räddningar han tvingades till var flest i karriären, och även om han själv var missnöjd med ett av målen ser hans coach honom som ett av få glädjeämnen under en tung säsong för Vancouver.
– I början av säsongen visste vi inte riktigt vad vi hade med honom. Men han har spelat bra hela säsongen, säger Desjardins.

Winnipeg – Vancouver 2-0 (0-0, 0-0, 2-0)
Winnipeg: Adam Lowry (6), Mark Scheifele (24)
Vancouver: 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *