• Publicerat 29 juni, 2016
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: CCM Hockey

Nu är den ute i butik, CCM-klubban som Connor McDavid använde för att avgöra VM-finalen mot Finland med förra månaden. I samarbete med CCM ger hockeysverige.se dig chansen att vinna CCM Supertacks stick.

Här är det nya vapnet i Tacks-familjen. Nu presenterar CCM sin nya allt-i-allo-klubba – Supertacks Stick. Tacks beprövade prestanda har nu tagits till nästa nivå med två distinkta belastningszoner. Detta möjliggör maximal belastning på både handleds- och slagskott tack vare de olika styvhetszonerna. Bladet är ännu lättare än den tidigare versionen och hållbarheten på skaftet är nu större. Nya Super Tacks är en klubba du kan lita på i alla spelsituationer.

Nu har du chansen att vinna den nya klubban i CCM:s och hockeysverige.ses Tacks-tävling. Besvara frågorna och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så är du med och slåss om Connor McDavid-klubban.

Tävlingen pågår till och med i morgon torsdag 30 juni. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vad är storheten med nya CCM Supertacks Stick?
* Ny Dual Flex Profile – Den nya flexprofilen är en optimerad version av den tidigare mittkickpunkten och erbjuder nu en mjukare belastningszon för handledsskott och en styvare för slagskott.
* Lättare blad – Genom att minska vikten på det nya AcuLite-bladet har den övergripande känslan i klubban förbättrats, men styvheten har bibehållits för att ge stor precision.
* Extra hållbarhet – Dämpningstekniken har förbättrats genom att öka hållfastheten hos den slashingzon som möjliggör ett starkare skaft.

För mer information:
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey
@ccmhockey
#SUPERTACKS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *