• Publicerat 27 juli, 2016
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: CCM

CCM:s nya QuickLite-serie har utformats för att ge samma passform och otroligt lätta känsla som RBZ-familjen – men på nästa nivå. I denna produktserie introduceras Ventshield-tekniken som ger en bättre andningsförmåga. Nya konstruktionsförbättringar har gjorts, som ett nytt skal på benskydden, ny passform i handske och byxor samt en ny armbågskonstruktion.

Ventshield-tekniken är tillverkad i plast och möjliggör förbättrad andningsförmåga och optimerad vikt. DryFoam-tekniken är skum med slutna celler som absorberar mindre svett och håller produkten lätt och bekväm under hela spelet.

Med helt ny design ger nya QuickLite-byxan en mer ombonad, avsmalnande passform. Med foder i Dry Foam-teknik, ny stretchig lycrazon på baksidan av byxan och längdjustering +2,5 cm har den en bra, lätt och justerbar passform.

QuickLite-handskarna innebär en ny och förbättrad design med en avsmalnande passform i fingrar och handled. Lätta material med ny mjukt töjbar handflata med hög slitförstärkning och ny proflex-tumme som ger bättre manövrerbarhet och ökad känsla.

För mer information:
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey
@ccmhockey
#SUPERTACKS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *