• Publicerat 28 juli, 2016
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Connor McDavid.Foto: Bob Frid/Icon Sportswire

Förra månaden anordnade hockeysverige.se, Elite Prospects och Svenska Fans en tävling i samarbete med CCM. Priset: den nya Supertacks-klubban som används av bland annat Connor McDavid.

Vi gratulerar Jimmy Bothén från Motala till priset. Han svarade rätt på våra frågor och tar därmed hem Supertacks-klubban.

Här är frågorna och svaren i CCM-tävlingen:

1) Vad heter den nya CCM-klubban som Connor McDavid använder?
Svar: CCM Supertacks Stick

2) Hur många mål gjorde Connor McDavid som rookie i NHL?
Svar: 16

3) I vilken NHL-draft valdes Connor McDavid som etta i draften?
Svar: 2015 års draft

Här är det nya vapnet i Tacks-familjen. I dag presenterar CCM sin nya allt-i-allo-klubba – Supertacks Stick. Tacks beprövade prestanda har nu tagits till nästa nivå med två distinkta belastningszoner. Detta möjliggör maximal belastning på både handleds- och slagskott tack vare de olika styvhetszonerna. Bladet är ännu lättare än den tidigare versionen och hållbarheten på skaftet är nu större. Nya Super Tacks är en klubba du kan lita på i alla spelsituationer.

 

Vad är storheten med nya CCM Supertacks Stick?
* Ny Dual Flex Profile – Den nya flexprofilen är en optimerad version av den tidigare mittkickpunkten och erbjuder nu en mjukare belastningszon för handledsskott och en styvare för slagskott.
* Lättare blad – Genom att minska vikten på det nya AcuLite-bladet har den övergripande känslan i klubban förbättrats, men styvheten har bibehållits för att ge stor precision.
* Extra hållbarhet – Dämpningstekniken har förbättrats genom att öka hållfastheten hos den slashingzon som möjliggör ett starkare skaft.

För mer information:
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey
@ccmhockey
#SUPERTACKS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *