• Publicerat 9 augusti, 2016
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer

Nya RBZ Revolution levererar nästa generations suveräna skytte. Den första klubban med Faceplateteknik som ökar trampolineffekten. Power Alloy fungerar på samma sätt som klubbhuvudet på en driver från golfens Taylor Made – legeringen ger styrka och stabilitet för en hetare träffyta som maximerar effekten. Tillsatsen med Technora-fiber till skaftet tas också hållbarheten till nya höjder. RBZ-familjen fortsätter att sätta standarden i branschen både vad gäller innovation och resultat.

FACEPLATE TECHNOLOGY – en ny bladstruktur som ökar träffytan samtidigt som man uppnår oöverträffad trampolineffekt för konstant kraftfulla skott.

POWER ALLOY – legering som har utvecklats för att maximera styrkan för kraftfulla skott.

TECHNORA REINFORCEMENT – tillsatsen med väl beprövade Aramid-fiber för att öka hållbarheten utan att göra avkall på prestanda.

POWERHOSEL 2 – längre skaftspets djupare mot hälen av bladet för mer effektiv energiöverföring.

Med den helt unika FACEPLATE-teknologin och custom kick-point kommer klubban bli den mest efterfrågade bland hårdskjutande hockeyspelare. THIS IS NOT CHEATING-kampanjen, som fokuserar på den nya teknologin, kommer man kunna se på alla relevanta digitala hockeyplattformar från och med den 12 augusti och framåt.

För mer information:
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey
@ccmhockey
#SUPERTACKS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *