• Publicerat 23 augusti, 2016
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: CCM

Nu har du chansen att vinna den alldeles nya RBZ Revolution-klubban från CCM. Hockeysverige.se och Svenska Fans ger dig möjlighet att tävla om klubben för nästa generations suveräna skytte.

CCM är tillbaka med en ny revolutionerande klubba. Det handlar om RBZ Revolution-klubban som är den första att använda sig av Faceplate-tekniken som ökar trampolineffekten i avsluten. Här finns också Power Alloy som fungerar på samma sätt som klubbhuvudet på en driver från golfens Taylor Made, där legeringen ger styrka och stabilitet för en hetare träffyta som maximerar effekten. Tillsatsen med Technora-fiber till skaftet tar också hållbarheten till nya höjder. RBZ-familjen fortsätter att sätta standarden i branschen både vad gäller innovation och resultat.

Nu har du chansen att vinna ett exemplar av den nya RBZ Revolution-klubban. Tillsammans med hockeysverige.se och Svenska Fans lottar CCM ut en klubba i första pris till vinnaren av tävlingen. Ett andrapris finns också i form av en keps från CCM.

Svara på frågorna och fyll i dina uppgifter här nedan senast den 30 augusti så är du med i tävlingen. Vinnaren står för eventuell vinstskatt!

För mer information:
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey
@ccmhockey
#RBZREVOLUTION

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *