• Publicerat 5 oktober, 2016
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Foto: CCM

Ribcor Trigger är den mest populära klubban bland CCM:s elitspelare.

Ribcor-linjen har alltid varit unik tack vare den visuella tekniken som hjälper till att generera fantastisk laddning och snabba skott.

Nya Ribcor Trigger ASY behåller den visuella Pop Matrix-tekniken, men lamineringen är helt ny. Profilen ASY-1 Flex utvecklades för att maximera prestanda för varje enskilt fiber i klubban. Detta gör det möjligt för spelarna att avlossa skott ännu snabbare än tidigare.

Strukturen på bladet har också ändrats för att öka puckkänslan och minska vikten. Nya Ribcor Trigger ASY följer Ribcor-linjen samtidigt som känsla och prestanda återigen förbättrats.

ASY-1 FLEX PR
En helt ny laminering möjliggör ännu snabbare skott. Den har utformats efter feedback från NHL-spelare och har validerats i CCM Performance Lab.

ASCENT BLADE 2
Strukturen har ändrats för att minska vikten och förbättra puckkänslan samtidigt som styvheten i tån bibehålls.

TECHNORA REINFORCEMENT
Aramidfiber som ger otrolig hållbarhet utan att kompromissa med prestanda tack vare böjningsegenskaperna.

POP MATRIX TECHNOLOGY
Prestandafiber som ständigt är under spänning för en snabb och effektiv kraftöverföring och laddning samtidigt som fibrerna skyddas av de yttre lagren.

MAXIMUM POP
Sidney Crosby, Stanley Cup-vinnare 2016, kommer fronta höstens MAXIMUM POP-kampanj. Kampanjen kommer man kunna se på alla relevanta digitala hockeyplattformer från och med den 7:e oktober, när klubban lanseras.

För mer information:
http://www.ccmhockey.com
https://www.youtube.com/user/ccmsports
https://www.facebook.com/CCMHockey
@ccmhockey

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *