• Publicerat 14 oktober, 2016
  • Skrivet av Hockeysverige
  • 0 Kommentarer
Tommy Boustedt och Robert Zaring.Foto: CCM

CCM Hockey blir ny huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet de kommande fem åren.

CCM Hockey blir ny huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet de kommande fem åren. Samtidigt ökar Intersport sitt partnerskap och blir officiell partner med rättigheter att sälja Tre Kronors och Svenska Ishockeyförbundets merchandise.

Robert Zaring.

– CCM Hockey har valt att bli huvudpartner till Svenska Ishockeyförbundet från och med kommande säsong. Vi har ett samarbete sedan 70-talet som vi är stolta över.  Som marknadsledare inom svensk hockey var det självklart att gå in i ett huvudpartnerskap och fördjupa vårt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet som etablerat sig som ett av världens bästa ishockeylag. Vi förser landslagsorganisationen med branschens bästa ishockeyprodukter för att kunna leverera ishockey på världsnivå, säger Robert Zaring, Marketing Director hos CCM Hockey.

– För oss på CCM är det viktigt att göra sporten tillgänglig för fler utövare och med förbundets satsning på både elit och bredd har vi en partner som förstår vikten av detta, fortsätter Zaring.

– Vi tycker det är fantastiskt roligt att vi utökar samarbetet där ett av världens största varumärken inom ishockeyutrustning kopplas samman med ett av sportvärldens starkaste varumärken – Tre Kronor.  CCM har varit med oss i många år och varit en stark partner samt blivit en naturlig del i svensk ishockey med sina produkter. Vi delar ambitionen med CCM och Intersport att fler ska få möjlighet att prova på ishockey utan stor kostnad, att göra sporten tillgänglig för fler. Intersport kommer dessutom med sin starka position på marknaden göra våra produkter tillgängliga på ett sätt vi inte tidigare haft möjlighet till, säger Anna Nordkvist, Svenska Ishockeyförbundets marknads-, kommunikations- och försäljningschef.

CCM Hockey är ett dotterbolag till Adidas Group med huvudkontor i Montreal. Bolaget med verksamhet i Kanada, USA och Europa är världens största designer, tillverkare och marknadsförare av hockeyutrustning och tillhörande kläder under det mest erkända hockeyvarumärket CCM Hockey. CCM Hockey utrustar mer professionella hockeyspelare än något annat företag, inklusive superstjärnor som Sidney Crosby och Filip Forsberg. CCM Hockey är den officiella partnern till American Hockey League och Canadian Hockey League samt fler internationella hockeyförbund. I Sverige är CCM Hockey huvudpartner till Tre Kronor och flertalet etablerade SHL-klubbar, som Färjestad, Linköping, Djurgården, Växjö, Leksand, Malmö och Skellefteå.

För mer information, besök: www.ccmhockey.com
#ccmhockeysverige
#madeofhockey
http://www.ccmhockey.com
https://www.instagram.com/ccmhockeysverige
https://www.youtube.com/user/ccmsports