Bud Holloway.Foto: Bildbyrån

Det blev bara tolv matcher för Bud Holloway i KHL-laget CSKA Moskva. Enligt klubbens hemsida har de båda parterna kommit fram till en ömsesidig överenskommelse, vilket innebär att Holloway lämnar klubben med omedelbar verkan. Det står fortfarande inte klart om 28-åringen har gjort klart med någon ny klubb.

Den tidigare Skellefteå-spelaren har knappast haft en blytung säsong i den ryska ligan när man tittar på poängskörden. På tolv spelade matcher har han nämligen fått ihop till nio poäng, tre mål och sex assist. Däremot har han den senaste tiden dragits med sviterna från den hjärnskakningen han ådrog sig efter en tackling av Ivan Kuchin i Barys Astana.

Holloway var en stor publikfavorit i SAIK och under sina tre säsonger han gjorde i klubben noterades han för 153 poäng på 163 matcher.