Bud Holloway är tillbaka i Skellefteå.Foto: Bildbyrån/Ola Westerberg

Efter drygt ett år med spel i andra klubbar återvänder nu Bud Holloway till SHL och Skellefteå AIK igen.
— Det känns bra att runda av min resa senaste tiden med att komma tillbaka till Skellefteå, säger Bud Holloway i en kommentar till klubbens hemsida.

Han kom 2011 och lämnade 2014 och samlade på sig två SM-guld, ett SM-silver och 193 poäng (serie och slutspel) under tiden. Efter en och en halv säsong i andra klubbar är Bud Holloway nu tillbaka i Skellefteå AIK.
— Det är alltid roligt då spelare väljer att återvända till Skellefteå AIK och kanske lite extra roligt när det gäller spelare som Bud med allt han har gjort för klubben på isen och hur otroligt uppskattad han är bland spelare, ledare och inte minst alla fans., kommenterar klubben på sin hemsida.

Holloway inledde säsongen i KHL-laget CSKA Moskva men fick lämna laget i mitten av november trots nio poäng på 12 matcher. Allt sedan dess har det spekulerats i den 28-årige kanadensarens nya klubbadress. Han tycker att det är skönt att vara tillbaka i Skellefteå.
— Det känns bra att runda av min resa senaste tiden med att komma tillbaka till Skellefteå. Det har varit lite annorlunda nu innan allt blev klart, inte helt lätt att hoppa in ett lag mitt i säsongen. Så nu ska jag njuta av att spela ishockey igen.

Säsongen 2012/2013 gjorde Holloway 71 poäng i SHL. Efter han lämnade Skellefteå har han spelat i NLA för Bern, i AHL för St. John’s (en NHL-match för Montreal Canadiens) och nu senast alltså för CSKA Moskva i KHL.