Foto: Skärmklipp/Sportsnet Canada

I mötet mellan Winnipeg Jets och Buffalo Sabres – som Buffalo till slut vann med 4-3 – utbröt det kalabalik på isen efter att Buffalos back Jake McCabe fullständigt körde över Jets stjärnforward Patrik Laine. Den finske talangen blev liggandes kvar på isen efter tacklingen och fördes sedan av rinken med hjälp av sina lagkamrater. Det finns ännu inga klara rapporter kring Laines status.

Laine plockade upp en assist under matchen när han stod för förarbetet till Jets 1-0-mål. Winnipeg hade en 3-1-ledning innan Buffalo kom tillbaka och även såg till vända på siffrorna när Brian Gionta fastställde slutresultatet till 4-3 i den tredje perioden.

***

I mötet mellan Philadelphia Flyers och Tampa Bay Lightning var det Flyers som fick segerjubla efter att laget tagit hem matchen med 4-2. Alex Killorn gav Tampa lite hopp när han gjorde 3-2 med fyra minuter kvar av matchen, men bara minuten senare såg Radko Gudas till att stänga matchen via sitt 4-2-mål.