Sean Monahan.Foto: Jose Quiroz/Icon Sportswire

Det blev ingen sjunde raka seger för Vancouver Canucks. Calgary Flames satte nämligen käppar i hjulet när laget ställdes mot varandra och Flames till slut stod som segrare med 3-1. Canucks fick visserligen kontakt vid ställningen 2-0 när Bo Horvat drog in pucken efter passning av Alexander Edler, men istället för att kvitteringen kom så stängde Michael Frolik matchen med några minuter kvar av den tredje perioden när han överlistade Jacob Markström med ett snärtigt handledsskott.

Varken Loui Eriksson, Daniel Sedin eller Henrik Sedin noterades för några poäng. Inte heller Mikael Backlund i Flames lyckades skriva in sig i poängprotokollet.

***

I mötet mellan Detroit Red Wings och San José Sharks såg Sharks till att vinna med 6-3 efter en stark första och tredje period. Ingen svensk noterades för någon poäng. Istället var det Joe Pavelski som stack ut mest med sina två fullträffar för Sharks. Fullträffarna innebar att han klev upp 600 poängen i karriären.