Foto: Skärmklipp/Twitter, LA Kings

Inför mötet mellan Los Angeles Kings och Minnesota Wilds passade Kings på att hylla sin tidigare spelare Tomas Sandström. Den 52-årige svensken, som gjorde fem säsonger i Kings, fick ta emot publikens jubel innan pucken släpptes mellan lagen.
– Det är en ära för mig att vara tillbaka. Jag älskade att spela för Kings och ni fans behandlade mig alltid väl. Jag tyckte verkligen om min tid i LA, sa han på isen.

Tomas Sandström har en minst sagt gedigen lista från NHL. Totalt blev det 983 framträdande och hela 857 poäng (394 mål och 463 assist). Sandström var med om att vinna Stanley Cup, men då tillsammans med Detroit Red Wings. Han tog även ett VM-guld säsongen 1986/1987.

Själva matchen då? Den vann Kings på övertid med 4-3 efter att Tanner Pearson petat in segerpucken.