Erik Karlsson och Victor Hedman.Foto: Bildbyrån

Vi får se två svenska spelare under årets All Star-helg. Och, precis som väntat, blir Erik Karlsson och Victor Hedman duon som får representera de blågula färgerna. Stjärnbackarna får dessutom spela i samma lag, i och med att de båda representerar Atlantic Division. För Victor Hedman blir det faktiskt karriärens första All Star-match. Erik Karlsson gör sin fjärde. Han har spelat såväl 2011 som 2012 och 2016.

Oliver Ekman-Larsson sågs också som trolig att få spela All Star-matchen, men Arizonas representant blir i stället målvakten Mike Smith.

All Star-matchen spelas numera som en turnering, i tre mot tre, mellan de fyra divisionerna. Carey Price, Sidney Crosby, P.K. Subban och Connor McDavid fick flest röster av ligans fans och är därmed lagkaptener för de olika lagen. Noterbart är att två rookies, Patrik Laine och Auston Matthews, är uttagna.

Förra året blev John Scott utsedd till All Star-matchens MVP. Han har som bekant lagt av med ishockeyn nu, och får lämna över facklan till någon annan.

All Star-helgen går av stapeln under sista helgen i januari, i Los Angeles.