Anders Nilsson.Foto: Getty Images

Anders Nilsson fick förtroendet mellan stolparna för Buffalo sedan Robin Lehner blivit sjuk. 26-åringen tackade för förtroendet och stoppade 39 puckar för sitt lag i nattens seger mot Philadelphia på hemmaplan.

Efter en mållös förstaperiod kunde Buffalo springa ifrån i den andra genom mål av Sam Reinhart, William Carrier och Evander Kane. I den tredje kunde Philadelphia reducera med drygt två minuter kvar genom Brayden Schenn innan Marcus Foligno kunde fastställa slutresultatet 4-1 med fyra sekunder kvar.
Anders Nilsson fick hoppa in mellan stolparna sedan Robin Lehner känt sig krasslig innan match och Nilsson stoppade 39 skott.
— Jag kände mig bekväm idag. Vi spelade solitt defensivt och trots att de fick iväg 40 skott var det inga farliga chanser. Våra backar gjorde det lätt för mig, berättade målvakten för nhl.com efter matchen.