Anaheim Ducks right wing Jakob Silfverberg #33 gets a breakaway opportunity but can't get the shot past Dallas Stars goalie Antti Niemi #31in the game between the Dallas Stars and Anaheim Ducks, Honda Center in Anaheim, CA Jakob Silfverberg med en målchans mot Dallas.Foto: All Over Press

Jakob Silfverberg var inblandad i Anaheims båda mål i nattens hemmaseger mot Dallas.

Efter en mållös förstaperiod såg Jakob Silfverberg till att sätta sitt lag i förarsätet efter att ha avslutat i powerplay efter 14:33 av den andra. Nästan på sekunden en period senare såg han till att spela fram Andrew Cogliano till dennes 2-0-mål, som blev matchens sista.
— Han hade pucken och ingen kunde ta den av honom. Några av passen han gjorde och sättet han arbetade in pucken i offensiv zon, berömde Anaheims coach Randy Carlyle svensken efter matchen när han pratade med nhl.com.

Lagkamraten Andrew Cogliano öste också han på med beröm över sin svenske lagkamrat.
— Han är på en annan nivå just nu. Jag har alltid tyckt att han är en av de mer underskattade spelarna i ligan.

Anaheims målvakt John Gibson stod för 34 räddningar i nattens match och höll nollan.

Senaste avsnittet av PowerPlay: