Calle Järnkrok fick avgöra.Foto: All Over Press

Svenske Calle Järnkrok blev stor övertidshjälte för sitt Nashville inatt när han satte dit segermålet med endast 1,5 sekunder kvar av förlängningen.

Nashville besegrade Vancouver på hemmaplan med 2-1. Men det satt hårt inne. Efter en mållös förstaperiod kunde hemmalaget ta ledningen genom Austin Watson alldeles i början innan Brandon Sutter kunde kvittera med endast 49 sekunder kvar av matchen.
Matchen gick till övertid och där kunde Calle Järnkrok avgöra när endast 1,5 sekunder återstod av matchen efter att ha kommit två mot noll tillsammans med lagkamraten Roman Josl.
— Jag såg att pucken ”wobblade” lite och var inte säker på om han skulle skjuta eller inte. Han gav mig öppet mål så jag kan bara säga tack, sa Järnkrok till nhl.com efter matchen. Målet var Järnkroks sjätte för säsongen.

SE JÄRNKROKS AVGÖRANDE HÄR: