Mathias Porseland of HPK during Finnish Hockey League match HIFK vs HPK at Helsinki ice hall in Helsinki Finland on 30th November 2016. Matti Raivio / All Over Press Mathias PorselandFoto: All Over Press

I november återvände Mathias Porseland till finska HPK för provspel. Han hade tidigare varit framgångsrik i klubben mellan 2010 och 2012. Efter en månad fick han kontrakt för resterande delen av säsongen.

Idag förlängde han det avtalet över de två kommande säsongerna, skriver klubben på sin hemsida.
Den 30-årige backen hade en ganska tung återkomst till svensk hockey förra säsongen i Brynäs, men har levererat bra i HPK under säsongen, där han svarat för fem mål och 15 assist på 28 matcher och har med sina 0,71 poäng per match högst poängsnitt av backarna i ligan.

Senaste avsnittet av PowerPlay: