Pontus Åberg.
Nyheter

Tre poäng av Åberg när Milwaukee vann

Svenske Pontus Åberg och SHL-bekante schweizaren Kevin Fiala verkar ha hittat varandra bra i Nashvilles farmarlag Milwaukee. Inatt gjorde bägge två mål och en assist vardera när Grand Rapids slogs tillbaka på bortaplan med 4-5. Fiala öppnade målskyttet fem minuter in i matchen och en stund senare kunde Åberg, assisterad av Fiala, göra sitt 13:e mål för säsongen i AHL.

Kevin Fiala gjorde sen viktiga 2-4, assisterad av Åberg, och sen kunde svensken sätta dit 3-5-pucken i inledningen av den tredje perioden strax efter att Grand Rapids reducerat.

***

Jhonas Enroth höll nollan när hans San Diego hemmaslog Ontario med 2-0. Det var svenskens andra nolla i sin tionde match för Anaheims farmarlag och han har bara förlorat en gång sen han kom till klubben.

***

I Hartford ställdes de svenska målvakterna Linus Ullmark och Magnus Hellberg mot varandra. Ullmarks Rochester kunde vinna med 2-4 efter att svensken motat 18 skott. Hellberg fick 24 skott mot sig och fick hämta ut pucken fyra gånger ur egen kasse.

***

Christian Djoos fortsätter att göra poäng för sitt Hershey. Inatt spelade han fram till Paul Careys kvittering i den första perioden i hemmamötet mot St. John´s. Hershey vann med 5-2.

***

När San Jose slog Manitoba på bortaplan med 4-5 gjorde Marcus Sörensen ett mål och en assist. Målet innebar viktiga 3-5. Julius Bergman hade en assist i matchen för San Jose.

***

Anton Lindholm spelade fram till San Antonios mål på bortaplan mot Texas. Men det hjälpte föga, Texas kunde vinna efter ett sent mål av backen Nick Ebert i den tredje perioden.

***

Chicago slog Rockford på hemmaplan med 3-2 efter förlängning. Lars Johansson vaktade målet för bortalaget och fick släppa tre puckar förbi sig. Robin Norell och Martin Lundberg hade varsin passningspoäng för Rockford.

***

Målvakten Jonas Gustavsson räddade 28 av 29 skott när hans Bakersfield på övertid kunde vinna på bortaplan över Stockton med 1-2.