Calle Järnkrog hade ingen lycka i sin debut som fajter i NHL.Foto: All Over Press

Calle Järnkrok är knappast känd som någon fajter på isen. Inatt hamnade han dock i sitt första NHL-slagsmål när han drabbade samman med Dallas Curtis McKenzie. Svensken åkte på en rejäl omgång – men kom tillbaka och gjorde mål.

Det händer mycket kring Nashvilles svenskar just nu. Häromdagen gjorde Viktor Arvidsson sitt första hattrick i NHL och inatt var Calle Järnkrok inblandad i sin första fajt i NHL. Järnkrok fick rejält med stryk i uppgörelsen med Dallas Curtis McKenzie, där linjemannen också skadade sig. Järnkrok kom tillbaka och kunde göra viktiga 3-3 i en match där Dallas haft ledningen med 0-3.
Filip Forsberg gjorde även han mål för Nashville och Viktor Arvidsson hade en assist i matchen som till slut slutade 5-3 till Predators.

Backen Roman Josi var den som startade upphämtningen för Nashville när han gjorde lagets två första mål.
— Jag tycker vi krigade hårt. Vi kunde varit lite smartare i den första perioden men killarna visade sig sen. Jag tycker vi spelade en ganska bra match. Vi hade en massa numerära underlägen, men i spelet fem mot fem spelade vi bra, sa schweizaren till nhl.com efter matchen.

SE CALLE JÄRNKROKS FAJT: