• Publicerat 17 februari, 2017
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Jacob Markström.Foto: Getty Images/Rich Lam

Vancouver Canucks åkte i natt på en tung förlust i bortamötet med St. Louis Blues. Trots endast 21 skott mot det egna målet släppte Canucks in fyra kassar och föll med 3–4 efter att Alexander Steen svarat för det matchvinnande målet för hemmalaget.

Efter matchen tog Canucks svenske målvakt Jacob Markström på sig förlusten. Han ansåg helt enkelt att det var på grund av hans ”hemska” spel som laget föll.
– Spelarna i det här laget gjorde en otrolig bortamatch och jag spelade hemskt, säger Markström till Vancouver Province.
– Jag var hemsk i dag och det är inte acceptabelt, speciellt inte när vi gör en så pass bra match och gör tre mål i en tuff byggnad mot ett tufft lag. Vi gör en bra match och det gör mitt dåliga spel till en ännu större besvikelse. Jag svek mina lagkamrater i kväll.

Markström har gjort 26 matcher för Canucks den här säsongen och har en räddningsprocent på 91,0. Hans lag ligger på elfte plats i Western Conference och är fem poäng bakom Calgary Flames i jakten på en slutspelsplats.