• Publicerat 17 februari, 2017
  • Skrivet av Love Lindqvist
  • 0 Kommentarer
Tobias EnströmFoto: Justin Edmonds/Getty Images

Winnipeg Jets kommer att få klara sig i två till tre veckor utan sin svenska back Tobias Enström. “Toby” opererades under torsdagen för den underkroppsskada han ådrog sig i den första perioden i lördagens 1-4-förlust mot Tampa Bay Lightning.

– Vi kom till en punkt där vi trodde att rehab skulle räcka, men det visade sig att vi inte visste ifall vi i slutändan skulle ha en frisk spelare, säger Winnipegs tränare Paul Maurice angående Enströms operation.

Enström har haft en poängmässigt svag säsong i Winnipeg och bara gjort ett mål och 13 assist på 55 matcher. Karriärens bästa säsong var säsongen 2010/11 då han gjorde 51 poäng (10+41) på 72 matcher för Atlanta Thrashers.